torstai 25. heinäkuuta 2013

Pyykkimuijat tauolla

Antaisitko tekstiilihuoltosi näiden karvaisten tassujen varaan?Voi kissaparkoja, kun joutuvat asumaan tälläisen sotkun keskellä -on pyykkikoria ja neuletta kuivumassa. Eihän raavas kissa edes mahdu kunnolla sohvalle mammuttelemaan.

Kuvanottoa edeltävänä päivänä pihassamme oli yllätysvieras, nimittäin naapurissa asuvan iäkkään tädin hoitokissa. Ko. kissaa kutsumme mummukissaksi, koska se on varmasti yhtä iäkäs kuin hoitajansa (kissojen vuosissa). Kaappasin siis mummukissan syliini ja voi kuinka tyytyväisenä se painautui syliini ♥. Sitten vesisateessa palautin se oikeaan osoitteeseensa.Robertin niskassa on maailman murheiden lisäksi pyykkikorillinen minikissaa. Hetken päästä Robotti hyppäsi pois sohvalta ja pyykkikori keikahti -jolloin minikissa heräsi :)Ei tässä mitenkään haluta sormella varpailla osoitella, mutta edullisessakin objektiivissa voi olla hyvä bokeh. Ja Sulo toivoo, että kaikilla kissoilla olisi tarpeeksi tilava päiväunipaikka.H&M home:n valikoimasta löytyi  ihana puuvillainen pitsityynynpäällinen ja sisäinen mummoni kiittää (vain keinutuoli puuttuu..).

11 kommenttia:

 1. Karvaisten tassujen osallistuminen pyykkihuoltoon ei kissatalouksissa ole neuvottelukysymys. Ne osallistuu joka tapauksessa ;) Ensimmäisen kuvan kohdalla jo mietin, että kuinkas se kori on tyhjillään, mutta menihän sinne kissa kuitenkin, ihan niin kuin kuuluu!

  Mutta ai että kun on ihanat varpaat ja karvapohjalliset ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kaikissa toimissa on ainakin yksi kissa valvomassa (halusi tai ei). Luonnollisestikin kattilat uskovat/tietävät, että talouden kaikki laatikot/korit ym. paikat ovat ensisijaisesti heille tarkoitettuja.

   Poista
 2. Pelastit vieraan kissan kastumasta, päivän hyvä teko ♥

  Kiitos tunnelmakuvista ja sivistämisestä bokehin suhteen. Tuo mammuttelu-termi ei ole vielä minulle oikein auennut. Onko se teidän talouden oma juttu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki mummukissaa pitää auttaa. Se on jo niin kankea ja vähän höppänäkin :)

   Mammutella-sanasta olen kirjoittanut blogin alkutaipaleella, se tarkoittaa lepäilyä tai torkkuja (erityisesti lapset mammuttelevat).

   http://haivahdyspurppuraa.blogspot.fi/2012/05/photo-day-10-favourite-word.html

   Poista
  2. Kiitos tästäkin selvennyksestä:)

   Poista
 3. Kyllä on Sulolla suloiset varpaat ja kynnetkin näyttävät olevan teroitetut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynnet ovat hyvässä terässä -pesuepisodin aikana omakohtaisesti koin ;)

   Poista
 4. Ehdottomasti nuo tassut saisivat hoitaa meidänkin pyykkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silkkitassut ♥
   Jos annat osoitteen, niin voin lähettää kattilat teille kesätöihin (siinä olisikin melkoinen mylläkkä kun viisi kissaa kohtaisivat) ;)

   Poista
 5. Tännekin pääsee kesätöihin :) Kunhan vaan Helmi suostuisi tekemään työsopimuksen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi voisi laittaa meidän poijjaat kuriin ja järjestykseen ;)

   Poista

Kiitos kommentista!